Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Οι Παμπαίδες του Αιγάλεω ΑΟ έδειξαν το δρόμο!

Οι Παμπαίδες του Αιγάλεω πανηγυρίζουν
(φωτό: Φίλιππος Στασινός-Facebook)
Στη σκιά της νέας αποτυχίας του ανδρικού τμήματος (ήττα για την 24η αγωνιστική της Β' Εθνικής μέσα στο "Σταύρος Βενέτης" με 72-76 από το Στρατώνι και ένταση μεταξύ φιλάθλων και παικτών), οι Παμπαίδες του συλλόγου κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Τουρνουά του "Ίκαρου" στην Καλλιθέα, επικρατώντας με 54-52 στον Τελικό του Σαββάτου, επί του Πανελλήνιου ΓΣ.

Τα νιάτα του "Σίτι" -στις άγουρες ακόμη πλάτες των οποίων θα στηριχθεί η ομάδα του μέλλοντος- χάρισαν απλόχερα τα χαμόγελα στη μπασκετική οικογένεια της πόλης μας, αποδεικνύοντας ότι έχουν όλα τα απαραίτητα προσόντα να αναλάβουν σύντομα τα ηνία του τμήματος και να το οδηγήσουν ξανά στα ψηλά.

Όσον αφορά στην αντρική ομάδα, η ήττα από το Στρατώνι (φωτό Β.Β.-Facebook) προκάλεσε τεράστιους κλυδωνισμούς, αφού ακολουθεί ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα και το αύριο του Αιγάλεω στην κατηγορία καθίσταται πλέον αμφίβολο.

Δεκάλεπτα: 12-17, 24-35 (ημίχρονο), 45-53 και 72-76 (τελικό).

Η σύνθεση (Ρουμελιώτης): Παπούλιας, Παπαδάκης 9 (2), Κατσαντώνης, Μητρόπουλος 15 (1), Λαμπρόπουλος 8 (2), Συριστατίδης 15 (1), Χάλαρης 2, Γκέρος 16, Κούκουρας 7 (1).

  • Βαθμολογία (σε 24 αγώνες): ΟΦΗ και Νέα Κηφισιά από 44 βαθμούς, Ερμής Περάματος 43, Δόξα Λευκάδας, ΜΕΝΤ και Αναγέννηση/Φλόγα από 40, Αίας Ευόσμου 37, ΑΣΕ Δούκα 36, Διαγόρας Ρόδου, Στρατώνι και Αίολος Τρικάλων από 35, Απόλλων Καλαμαριάς και Αιγάλεω από 32, Φίλιππος Βέροιας 30, Μέγας Αλέξανδρος 28, ενώ η Ολύμπια Λάρισας έχει παραιτηθεί απ' το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...