Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Επέστρεψε στη Β' ΕΣΚΑ το Ανδρικό του ΜΕΛΑΣ!


Ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό του, το ανδρικό τμήμα καλαθόσφαιρας του συλλόγου "ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος" (φωτό) πέτυχε να τερματίσει στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου της Γ' Κατηγορίας και να γυρίσει πανηγυρικά στη θέση που του ανήκει, με στόχο ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις για το μέλλον.

Παραθέτουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ του κ. Γιαννέλη, από τον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου στο διαδίκτυο (http://www.melasoagioseleutherios.gr/)

Τελευταία Αγωνιστική με χαρές και πανηγύρια για την Αντρική ομάδα του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος, η οποία κατόρθωσε να επιβληθεί στη παράταση του αντιπάλου της και να εξασφαλίσει την Άνοδο στη Β΄ Κατηγορία Ανδρών.



Μ.Ε.Λ.Α.Σ ο Αγιος Ελευθεριος - Α.Ο Ατταλος Καματερου. 75-63 στην παράταση (κ. αγ. 59-59, ημίχρονο 33-21)


Συγχαρητήρια στους παίκτες, στο προπονητικό team, στους εφόρους και όλους όσους συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν την αγαπημένη μας ομάδα.


Διαιτητές: Γιακειμη, Μανουσοπουλος.


Μ.Ε.Λ.Α.Σ. (Γεωργακιου Α). Μπαλας, Σιδερης 6(1), Δουλγερακης, Αριφακος 6(1), Βενιος 24, Αναστασοπουλος, Σπυρακος 7, Πετρου 4, Γεωργακιου Β 4, Καρβελας 20, Πετρελης 3, Κουνας 1.


ΑΤΤΑΛΟΣ. (Λιγνος). Καραμασιωτης 4, Παππας, Τραπαλης, Ντζουβαρας 4, Νουσης 4(1), Λαμπρινος 5, Μανεκας, Κολιος 27(5), Καρατζιας 9, Χρονης, Γακης 6, Γκριτζαλης 4.


    • Ο ΜΕΛΑΣ τερμάτισε δεύτερος στην τελική κατάταξη του Α' ομίλου, με 38 βαθμούς σε 22 αγώνες και ρεκόρ 16 νίκες-6 ήττες, ισόβαθμος με την Πολιτεία αλλά υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Πρωταθλητής εδώ αναδείχθηκε ο Οδυσσέας Γαλατσίου.
    • Στον 3ο όμιλο, Διαγόρας και Θεμιστοκλής τα πήγαν αρκετά καλά και κατέλαβαν την 5η και 7η θέση με 35 βαθμούς (13 νίκες-9 ήττες) και 33 βαθμούς (11 ν.-11 ήτ.)  αντίστοιχα. Θυμίζουμε τα τελευταία τους αποτελέσματα: Διαγόρας με Ζεφύρι ΔΑΣ 82-73, ΓΣ Αρίωνα 74-57, ΝΕΦΟ Νικηφόρο 79-76 και Θεμιστοκλής με ΟΦ Ηρακλείου Αθηνών 56-63, ΚΑΟ Γέρακα 47-54 και ΑΟ Αρίωνα Αμαρουσίου 56-66.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...