Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Σώθηκε το Αιγάλεω, πρωταθλήτρια Πειραιά η Ελλάς Ποντίων!



Την άνοδό της στη Δ' Εθνική κατηγορία εξασφάλισε οριστικά η Ελλάς Ποντίων (φωτό από http://erasitexniko-podosfairo.gr/) μετά τη νέα της επιτυχία στο γήπεδο Ορυζομύλων, με 2-0 (30' Παντελής Μαυρίδης, 85' Στέλιος Ταμπάκης τα γκολ) επί του Νέου Ικόνιου.


Φωτό αρχείου


Μια κατηγορία πιο πάνω, το ιστορικό Αιγάλεω επικράτησε με 2-1 (41' Παπουτσής 1-0, 57' Υφαντής 2-0) της Νέας Ιωνίας και πέρασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, υποσκελίζοντας το Φωστήρα. Με τη νίκη αυτή, το Αιγάλεω εξασφάλισε και τυπικά την παραμονή του (ίσως και την άνοδο στη Γ' Εθνική, βάσει της σχεδιαζόμενης αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου), κάτι που πανηγυρίσθηκε έξαλλα από τους ένθερμους οπαδούς του που μετά το ματς εισήλθαν στα αποδυτήρια των παικτών για να τους αποθεώσουν.
Επισημαίνεται ότι η ομάδα συμπλήρωσε ήδη 15 αγωνιστικές αήττητη δημιουργώντας έτσι ένα νέο ρεκόρ στην ιστορία της!

Η σύνθεση: Σηφάκης, Παπουτσής, Παπαδόπουλος (46' λόγω τραυματισμού Φούντας), Κ. Κωνσταντόπουλος (75' Τσαραούσης), Τσιρογιάννης, Π. Κωνσταντόπουλος, Καραγιάννης, Δουκάκης, Υφαντής, Τεγούσης, Τζανετάκος (91' Μπαντούνας).

  • Μια ακόμη άδοξη ήττα για την ομάδα μπάσκετ του "Σίτι" πού έχασε στη Θεσσαλονίκη από την ισχυρή ΜΕΝΤ 72-70, με συνέπεια να βρεθεί σε θέση υποβιβασμού για πρώτη φορά φέτος, αφού ισοβαθμεί μεν στην 11η θέση της βαθμολογίας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (ο οποίος επικράτησε με 78-83 εκτός έδρας του Μέγα Αλέξανδρου) αλλά έχει χειρότερο συντελεστή πόντων στους μεταξύ τους αγώνες.
ΜΕΝΤ - Αιγάλεω 72-70


Διαιτητές: Τζαφλέρης - Ταρενίδης Κ.

Τα δεκάλεπτα: 16-15, 33-31, 57-53, 72-70.

ΜΕΝΤ (Χατζούλης): Βασιλειάδης, Ζυγούρας, Τριανταφυλλίδης 13 (3), Μασλαρινός 3 (1), Ζαγανίδης, Δάλπας 15, Φιλιούσης 26 (2), Ιωακειμίδης 13 (2), Γρηγορίου, Σικαλίδης 2, Σιόλιος, Αναστασάκης.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ρουμελιώτης): Παπαδάκης 4 (1), Κατσαντώνης 4, Γκέρος 14, Λαμπρόπουλος 5 (1), Συριστατίδης 20 (4), Χάλαρης 2, Μητρόπουλος 7 (1), Κούκουρας 14 (3).

(Πηγή: http://www.basketblog.gr/)


ΕΠΣΑ
Τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου έχουν ως ακολούθως:
ΑΕ Αιγάλεω-Διάνα Ηλιούπολης 1-1, Άρης Βύρωνα-Διαγόρας Αιγάλεω 0-0, Ορφέας-ΓΣ Καισαριανής 2-3, Αίας Αθηνών-Κρόνος 2-5 και Ιεράπολη-Τόλμη Περιστερίου 0-4



  • Σε έναν αδιάφορο μικρό Τελικό για την 3η θέση των Play-Off της Α' Κατηγορίας ΕΣΚΑ γυναικών, ο ΜΕΛΑΣ (φωτό) επικράτησε στο "Σταύος Βενέτης" των Μελισσίων με σκορ 51-34.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...