Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Αιγάλεω: Απαγορεύεται να κερδίσουμε εκτός έδρας;



Σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας προς κάθε αρμόδιο φορέα προέβη η διοίκηση του Ερασιτέχνη Αιγάλεω Α.Ο., με αφορμή τη διαιτησία στον πρόσφατο αγώνα με τη ΜΕΝΤ στη Θεσσαλονίκη. Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο:

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


Η Διοίκηση του Συλλόγου θέλει να συγχαρεί τους προπονητές και αθλητές της ομάδος μπάσκετ, για την συγκλονιστική προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγώνα ΜΕΝΤ – ΑΙΓΑΛΕΩ, τους θεωρούμε ηθικούς νικητές.


Θέλουμε δε, να ευχαριστήσουμε το φίλο σωματείο της ΜΕΝΤ για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν. Δεν μπορούμε όμως να πούμε το ίδιο και για τους διαιτητές, που για πολλοστή φορά σε αγώνα της ομάδος μας στην Θεσσαλονίκη η διαιτησία ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.


Δυστυχώς κάποιοι δεν σέβονται τον ιδρώτα των αθλητών μας, τα λάθη κατά της ομάδος μας είναι συνεχή και επαναλαμβανόμενα. Ρωτάμε, απαγορεύεται το ΑΙΓΑΛΕΩ να κάνει εκτός έδρας νίκη; Απαγορεύεται το ΑΙΓΑΛΕΩ να νικήσει στη Θεσσαλονίκη;


Τέρμα τα κακόγουστα αστεία με την ομάδα μας, το ΑΙΓΑΛΕΩ απαιτεί το σεβασμό που του αρμόζει και δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια.


Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδος μας την Κυριακή 17/04/2011 στις 17:00 στον κρίσιμο αγώνα με το ΣΤΡΑΤΩΝΙ, να δώσουν βροντερό παρόν, με κόσμιο τρόπο και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας που καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την παραμονή στην Β’ Εθνική."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...