Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ανακοίνωση γραφείου Τύπου Δήμου Αιγάλεω

 Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας του Δήμου Αιγάλεω λάβαμε το ακόλουθο Δελτίου Τύπου:

«Άγνωστοι» που κινούνται στο σκοτάδι προέβησαν την Τρίτη 5 Απριλίου 2011 σε πράξεις Βανδαλισμού με υβριστικά συνθήματα που γράφτηκαν κατά του Δημάρχου σε δημοτικά κτήρια, τόσο στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχιακού καταστήματος, όσο και στον περίβολο του Δημοτικού Σταδίου «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Φαίνεται ότι κάποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι η πρόσφατη Λαϊκή επιλογή των πολιτών του Αιγάλεω ανέδειξε τον Χρήστο Καρδαρά Δήμαρχο της πόλης για να διαχειριστεί τα τοπικά ζητήματα με σύνεση, ρεαλισμό αλλά και αποφασιστικότητα.

Αυτοί οι «άγνωστοι» δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το φως της ημέρας και κρύβονται στο σκοτάδι και την ανωνυμία τους.

Τους παραδίδουμε στην χλεύη της τοπικής κοινωνίας.

1 σχόλιο:

  1. kala tha kani to grafio typoy toy dimoy na prosexi poli perisotero me tis anakinosis poy vgazi giati proton ektheti to dimarxo kai defteron as psaksi alou gia politika fadasmata emeis eimaste mono egaleo kai oxi ferefona toy ekestote dimarxoy.kai an parepiptontos gnorizoy kati as to poyn me onoma kai oxi me <<>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...