Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ο ΜΕΛΑΣ καλεί τους φίλους του!



Μετά τις δυο αποτυχημένες προσπάθειες από τα τμήματα κορασίδων και γυναικών, ήρθε η ώρα του μπάσκετ ανδρών του συλλόγου "ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος".

Με νίκη μεθαύριο Παρασκευή 15 Απριλίου (8 μ.μ., κλειστό γήπεδο 6ου ΤΕΛ Αιγάλεω, Μίνωος & Τεμένης, όπισθεν ΙΚΑ) επί του Αττάλου Καματερού, η ομάδα κατακτά το δικάιωμα πρόκρισης (σαν δεύτερη) για τη Β' ΕΣΚΑ και ανεξαρτήτως ισοβαθμίας, καθώς υπερτερεί σε καθε πιθανή περίπτωση, επισφραγίζοντας έτσι έναν εκπληκτικό 2ο γυρο που από την μάχη της παραμονης πέρασε σε θέση ανόδου!

Κάθε φίλος του αθλήματος στην πόλη μας προσκαλείται να ενισχύσει την προσπάθεια των αθλητών.

7 σχόλια:

  1. φile mou kale gia na ksereis h prospathia ton korasidon tou silogou mas den htan apotiximeni .gia proti fora stin istoria tou silogou oi korasides mas eftasan ston teliko me koritsia tou silogou mas pou emathan mpasket edo sto egaleo.episis h ilikia tous htan kata ena me dio xronia mikroteri apo ti katigoria tous.ayta apo ena filo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση, αν το γνώριζα εκ των προτέρων θα έγραφα για τοπικό ΑΘΛΟ. Μιας και γνωρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις, η βοήθειά σου θα είναι πολύ εκτιμητέα και στο μέλλον. Αν θέλεις επικοινώνησε μαζί μου στο aNwDyNos@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω παντως δεν το καταλαβα σαν αποτυχια των τμηματων αλλα σαν την παρα λιγο απολυτη επιτυχια τους.. ο ΜΕΛΑΣ εχει ακομα "τρεις τελικους" να δωσει (Αντρες την Παρασκευη, Γυναικες τελικο κυπελλου, Παγκορασιδες-αν ολα πανε καλα..) τωρα αν ειναι αποτυχια για εναν συλλογο γιατι 5 τμηματα του φτασανε σε "τελικους" αλλα δεν καταφερανε το απολυτο.. οπως το δει κανεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κολλάμε σε μια λέξη και παραβλέπουμε τη μεγάλη προβολή που τυγχάνει ο σύλλογος από αυτό εδώ το ιστολόγιο. Εν πάσει περιπτώσει η όποια ενημέρωσή μου προκύπτει από διατυπώσεις των email που λαμβάνω, δεν είμαι συνέχεια προσηλωμένος στον ΜΕΛΑΣ ούτε υποχρεωμένος να μετράω την παρουσία σε Τελικούς κ.λ.π.
    Κλείνεις ειρωνικά το σχόλιό σου και προσωπικά αρνούμαι να συνομιλώ με κάποιον που δεν έχει το θάρρος να αναγράφει το όνομά του.
    Λυπάμαι αλλά από δω και πέρα δεν θα δημοσιεύονται σχόλια "Ανώνυμων". Για να μην παρεξηγούμαστε δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρεξηγηθηκες χωρις λογο!! το ξεκινημα μου ηταν “υποστηρικτικο“ ως προς τις προθεσεις της δημοσιευσης σου Τωρα ΕΣΥ το πηρες σαν ειρωνικο το τελος του (γενικου) σχολιου μου και μαλιστα επι προσωπικου τι να πω η εγω δεν διατυπωνω καλα η εσυ δεν καταλαβαινεις όταν διαβαζεις Υ.Γ Η προβολη του κάθε συλλογου από το blog είναι τιμη αλλα όχι ΧΑΡΗ Το να μην δημοσιευεις σχολια που δεν σου αρεσουνε η παρεξηγεις αναιτια δεν είναι τιμωρια προς ανωνυμους αλλα προς το ιστολογιο σε σενα και ότι νομιζεις ότι διακυρητεις και οσο με αφορα σου κανω την χαρη bye bye λυπαμαι μονο δεν ειχα καταλαβει και σε “διαφημιζα” κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μηπως εισαι υπερβολικα παραπονιαρης θαρρω οτι οπως διαβασες τα παραπανω και τα πηρες για το λογο που μονο εσυ καταλαβες θα ειχες διαβασει και το σχολιο της 4ης Απριλιου στο "Αιγαλεαρα και στο Χαιδαρι" απο εμενα εκτος αν και στα σχολια εισαι επιλεκτικα προσηλωμενος και την πατας

    TALIBAN είπε...

    H 2η θεση των κορασιδων του ΜΕΛΑΣ παιζει να ειναι η μεγαλυτερη επιτυχια μπασκετ στο Αιγαλεω απο την μοναδικη ομαδα της πολης που διατηρει γυναικειο μπασκετ και εναντι ενος αντιπαλου που βγαινει για 6η συνεχομενη φορα 1ος καθωτι εχει "μεταγραψει" παικτριες απ ολη την Ελλαδα(Λευκαδα,Κιλκις...)για να παιξουν στα Λιοσια!!! με το δελεαρ του πανελληνιου σχολικου και των προνομιων που αυτο ειχε (ως φετος-καταργουνται..)με παιχτριες γενν 95αρες.. ενω ο ΜΕΛΑΣ βασιστηκε σε 100% παιδια της περιοχης του που πηγαν αυτα στην ομαδα και στην αγαπη για το αθλημα και τη σπουδαια δουλεια των προπονητων τους (και στις παγκορασιδες βγηκε περσι 1ος κατι που μπορει να επαναλαβει και φετος..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν είναι δυνατόν να μη διαβάζω τι γράφεται στο blog μου. Φυσικά και το διάβασα, δε χρειάζεται να το ξαναγράψεις, μια χαρά είναι και αδίκως ασχολείσαι, εξάλλου ούτε "Ανώνυμος" είσαι, με την έννοια ότι υπάρχει έστω nickname, ούτε ενοχλήθηκα από το καλοπροαίρετο σχόλιό σου, όπως βεβαίως δεν ενοχλήθηκα ούτε από τον πρώτο "Ανώνυμο" φίλο που σχολίασε αυτό το post (μάλιστα τον προτρέπω να επικοινωνήσει μαζί μου). Καταλαβαίνω διαβάζοντας πολύ καλά ποιος ειρωνεύεται και ποιος λέει καλόπιστα τη γνώμη του ακόμη και αν δεν τον βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...