Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Ομοψυχία στη συνάντηση μεταξύ οπαδών-δήμου

Τη διάθεσή του να ενισχύσει την ομάδα του Αιγάλεω
εξέφρασε ο δήμαρχος της πόλης κ. Χρήστος Καρδαράς

Την πλήρη ταύτισή τους στα θέματα που ενδιαφέρουν τον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας μεταξύ εκπροσώπων της "Θύρας 12" και αντιπροσωπείας του Δήμου Αιγάλεω υπό τον δήμαρχο κ. Χρήστο Καρδαρά, διαπίστωσαν όλοι οι παριστάμενοι στη σημερινή συζήτηση στο δημαρχείο.
Οι φίλαθλοι της ομάδας έθεσαν τους προβληματισμούς τους στη δημοτική αρχή, η οποία με τη σειρά της δεσμεύθηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να ενισχύσει το σωματείο, πάντα με βάση τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και την υπάρχουσα οικονομική συγκυρία.
Συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί μια επιτροπή δράσης που θά αναλάβει συγκεκριμένες ενέργειες προς όφελος της ομάδας, την οποία θα αποτελούν ο πρόεδρος του νέου δημοτικού οργανισμού Αθλητισμού-Πολιτισμού κ. Λάμπρου, η δημοτική σύμβουλος κα Μαρία Χαλιβελάκη και εκπρόσωπος που θα οριστεί από το Σύνδεσμο φιλάθλων.
Μάλιστα ο δήμαρχος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση που του απεύθυναν οι φίλαθλοι και θα παραστεί ο ίδιος στον αυριανό τελευταίο εντός έδρας αγώνα του Αιγάλεω με το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας.
Στη συζήτηση μετείχαν επίσης αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και ο πρόεδρος του Αιγάλεω ΑΟ κ. Γιώργος Τριδήμας.

1 σχόλιο:

  1. Καλή ήταν η συνάντηση αλλά δεν δόθηκε άμεση απάντηση στο οικονομικό πρόβλημα των αθλητών μπάσκετ και ποδοσφαίρου. Οι προγραμματιζόμενες κινήσεις έπρεπε να ξεκινήσουν νωρίτερα. Αν τα χρήματα καθυστερήσουν ποιός εγγυάται τη συνέχιση ύπαρξης των ομάδων μας; Ποιός θα πιστέψει τη διοίκηση μετά απο τόσα ψέματα; Πολλοί αθλητές είναι επαγγελματίες, οικογενειάρχες έχουν κάθε δίκιο να φωνάζουν. Και αλήθεια Τριδήμας υπάρχει; Τι έχει να απολογηθεί; Βέβαια αυτή η συζήτηση δεν είχε άμεση σχέση με το Δήμο και καλώς δεν μπήκε το θέμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να απολογηθεί και να ξεκαθαρίσει τη στάση του. Αν δεν έλθει στο παιχνίδι με την Ν. Ιωνία δεν σώζεται, να το ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...