Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Επιστολή του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. προς το Δήμο Αιγάλεω



Από το διοίκηση του Αιγάλεω Α.Ο. μας  γνωστοποιήθηκε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή (φωτό), που απευθύνεται αρμοδίως  στον Δήμαρχο κ. Καρδαρά με κοινοποίηση σε Αντιδημάρχους, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικές Παρατάξεις και Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό (Δ.Α.Ο.)

ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1931
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ

Αιγάλεω, 4 Απριλίου 2011
Αρ. Πρωτ. Εξ.:              /11

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,


Σε συνέχεια της πρόσφατης εποικοδομητικής συνάντησής μας στο Δημαρχείο, έχουμε να σας ενημερώσουμε για τα κάτωθι:

Τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει κάποια περιστατικά που μας λυπούν και μας κάνουν να νοιώθουμε ότι το Σωματείο Αιγάλεω, το οποίο εκπροσωπούμε, τελεί υπό διωγμό, χωρίς να καταλαβαίνουμε το λόγο που συμβαίνει αυτό;

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε μερικά περιστατικά:

1. Στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ τα τελευταία δέκα χρόνια έχει παραχωρηθεί από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές στην ομάδα Μπάσκετ του ΑΙΓΑΛΕΩ μια αίθουσα 15 τ.μ., την οποία η ομάδα μας χρησιμοποιεί περιοδικά ως Αίθουσα Τύπου (Α1, Α2), καθώς και για βιντεοσκόπηση, προβολές, συνεδριάσεις, συναντήσεις γονέων, κ.λ.π.

Επίσης, την παραπάνω αίθουσα χρησιμοποιούν, εκτός της αντρικής ομάδας Μπάσκετ, το Βόλεϊ, οι Ακαδημίες Μπάσκετ, Βόλεϊ και Κολύμβησης, καθώς και η ομάδα Μπάσκετ του Μελά. Επισημαίνουμε δε, ότι είναι ο μοναδικός χώρος που χρησιμοποιεί το Σωματείο μας σε ολόκληρο το αθλητικό συγκρότημα. Ο Δ.Α.Ο. επιχειρεί την βίαιη απομάκρυνσή μας από την αίθουσα αυτή, εκτελώντας διάφορες εργασίες (πλακάκια, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά), που θέτουν σε κίνδυνο τα περιουσιακά στοιχεία του Συλλόγου μας, (τηλεοράσεις, dvd), τα οποία χρησιμοποιούν οι αθλητές μας. Ήδη, δύο από τις τρεις τηλεοράσεις μας έχουν υποστεί βλάβη, ενώ ο χώρος έχει καταστεί επικίνδυνος, διότι δεν έχει καθαριστεί, και παραμένουν στο χώρο χώματα, πλακάκια, καλώδια, σκόνες παντού. Παρακαλούμε ο Δ.Α.Ο., με δική του ευθύνη, να καθαρίσει το χώρο, να αποκαταστήσει τις ζημιές και η αίθουσα να αποδοθεί κανονικά στο Σωματείο μας και τους αθλητές μας.

2. Το βοηθητικό γήπεδο στην οδό Εδέσσης, το οποίο χρησιμοποιεί η ομάδα Ποδοσφαίρου του Σωματείου μας τα τελευταία δέκα χρόνια, χωρίς να ενημερωθούμε από κανέναν, παραχωρήθηκε στη νεοσύστατη ομάδα Ράγκμπι για προπόνηση δυο φορές την εβδομάδα, αναγκάζοντάς μας να ψάχνουμε γήπεδο για να προπονηθούν οι αθλητές μας. Εκτός της βίαιης Έξωσης που μας γίνεται, ο αγωνιστικός χώρος καταπονείται από την ομάδα Ράγκμπι λόγω της φύσεως του αθλήματος, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παγίδες στον αγωνιστικό χώρο (αποψίλωση χόρτου, λακκούβες, τρύπες), που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Ζητάμε την απομάκρυνση της ομάδος Ράγκμπι από το συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήδη έχει καταστεί ακατάλληλος, και προτείνουμε την εγκατάστασή της σε άλλο αθλητικό χώρο (ΕΑΚ-Οριζομύλων).

3. Στο στάδιο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ ο αγωνιστικός χώρος δυστυχώς έχει σταματήσει να συντηρείται, χωρίς να γνωρίζουμε τον λόγο. Προσπαθούμε δε, με δικά μας έξοδα (λίπασμα, εργασίες), να το διατηρούμε σε αξιοπρεπή κατάσταση. Παρακαλούμε το Δήμο Αιγάλεω και τις υπηρεσίες του να φροντίσουν το γήπεδο, όπως έπρατταν τα τελευταία χρόνια.

Επίσης, κύριε Δήμαρχε, θέλουμε να σας ρωτήσουμε σχετικά με το ύψος της οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας μας για τη φετινή χρονιά, που θα πρέπει να είναι αυξημένη, καθώς στην οικογένεια του ερασιτέχνη ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. συμμετέχει πλέον και η ομάδα του Ποδοσφαίρου.

Θέλουμε επίσης να συνυπολογίσετε, ότι η φετινή χρονιά είναι ορόσημο για το Σωματείο μας διότι κλείνει 80 χρόνια λαμπρής ιστορίας.

Το Σωματείο ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. εκπροσωπεί την πόλη του Αιγάλεω με πάρα πολλές διακρίσεις στα κάτωθι τμήματα: Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Κολύμβηση. Οι αθλητές που αθλούνται στα παρακάτω τμήματα ομάδος Μπάσκετ-Ποδοσφαίρου μαζί με τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Βόλεϊ και Κολύμβησης, πλησιάζουν τον αριθμό 1200. Επίσης, στους αγώνες των ομάδων μας συμμετέχουν εκατοντάδες φίλαθλοι από την πόλη μας, με τις οποίες είναι συναισθηματικά δεμένοι.

Για όλα τα παραπάνω ζητάμε από εσάς και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, ανοιχτή ακρόαση στην επόμενη συνεδρίασή σας.

Κύριε Δήμαρχε, το Σωματείο μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πόλη του Αιγάλεω, αποτελεί τον κύριο πρεσβευτή της πόλης μας παντού. Οι διακρίσεις σε όλα τα τμήματα (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Κολύμβηση, Ακαδημίες), είναι πάρα πολλές και κάνουν υπερήφανους εμάς και όλους τους Αιγαλιώτες.


Μετά τιμής,

για το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...