Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Αιγαλεάρα και στο Χαϊδάρι!

Με σκορ 2-1 πέρασε και από το γήπεδο Χαϊδαρίου το Αιγάλεω, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής κατηγορίας. Μέσα στα οκτώ πρώτα λεπτά, οι παίκτες του Θωμά Γράφα είχαν "καθαρίσει" τον αγώνα και στη συνέχεια έκαναν συντήρηση δυνάμεων.
Η διοίκηση των γηπεδούχων υπέβαλε αναίτια σε μεγάλη ταλαιπωρία τους οπαδούς της ομάδας της πόλης μας, καθώς δεν είχαν τυπώσει εισιτήρια πέραν ελαχίστων που έστειλαν δυο μέρες πριν, με αποτέλεσμα να υπάρξει αναβρασμός μεταξύ των φιλάθλων που συνωστίζονταν έξω από το γραφικό γηπεδάκι της Ιεράς Οδού.

Τελικά βρέθηκε κακήν-κακώς μια λύση και οι δυσαρεστημένοι φίλαθλοι εισήλθαν και κάθησαν στην μοναδική κερκίδα.
Η Αιγαλιώτικη εξέδρα στο γήπεδο Χαϊδαρίου
(Φωτό: http://citysquad.gr/)


Με διακοπή απειλήθηκε η αναμέτρηση, λόγω ρίψης αντικειμένων στο 80ο λεπτό, καθώς ο Παναγιωτάκης του Χαϊδαρίου προκαλούσε την εξέδρα, όπου κυριάρχησαν οι οπαδοί του "Σίτι".

Μετά το τέλος του αγώνα, οι νεαροί φίλαθλοι του Αιγάλεω επέστρεψαν πεζή στην πόλη μας και έστησαν φιέστα στην κεντρική διασταύρωση της Ιεράς Οδού με τη Θηβών πανηγυρίζοντας τη νέα επιτυχία που φέρνει την ομάδα πολύ κοντά στην κατάληψη της τρίτης θέσης της βαθμολογίας, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται, σε σχέση με τη σχεδιαζόμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών.
Τα γκολ
Στο τέταρτο μόλις λεπτό, η μπάλα έφτασε στον πολύπειρο Κώστα Κατσαρό που αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή έπιασε ένα υπέροχο δεξί σουτ καρφώνοντας τη μπαλα στα δίχτυα του Χαϊδαρίου για το 0-1.
Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Παπουτσής βρήκε έξοχα με μπαλιά σαράντα μέτρων το Δουκάκη, που με πλάτη στο τέρμα έπιασε ένα τεχνικό πλασέ στέλνοντας τη μπάλα στην απέναντι γωνιά του αντίπαλου γκολκίπερ (0-2).
Το Χαϊδάρι μείωσε το σκορ στην αρχή της επανάληψης, χωρίς όμως στη συνέχεια να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Σηφάκη.

Αιγάλεω: Σηφάκης, Παπουτσής, Τσαραούσης, Κωνσταντόπουλος Κ. (68' Τουρκοχωρίτης), Τσιρογιάννης, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης, Δουκάκης, Κατσαρός (12' λ. τρ. Φούντας), Τεγούσης, Τζανετάκος (91' Στριμμένος).


ΕΠΣΑ & ΕΠΣΠ (Σαββατοκύριακο)

Η Ελλάς Ποντίων επέστρεψε στις νίκες με "διπλό" μέσα στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας, ύστερα από τη διακοπή του σερί της την Τετάρτη, όταν παραχώρησε την πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα (0-0) στην έδρα του Μαύρου Αετού. Δύσκολη ήττα υπέστη η ΑΕ Αιγάλεω από το ισχυρότατο Ηράκλειο εκτός έδρας, ενώ μεγάλο "τρίποντο" κατάφερε ο ιστορικός Ορφέας για τη Β' Κατηγορία, μέσα στην Ηλιούπολη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
  • Ηράκλειο-ΑΕ Αιγάλεω 1-0
ΑΕ Αιγάλεω: Παπαδούλης, Αλευράς (73' Σκοσολέτης), Αρχολέκας (60' Μπελάι, 86' λόγω τραυματισμού Πέντζας), Ξυράφης, Πούλιος, Παυλίδης, Λ. Σπυρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Τζόμπε, Ευριπιώτης, Κοτσαμπάς.

  • Διαγόρας-Πανερυθραϊκός 1-2 (74' Τσιρδήμος 1-2)
Διαγόρας: Τερλάλας, Τζωρτζάτος, Κασάρι (65' Γιαννιτσάκης), Λεβεντόπουλος, Τσιρδήμας, Γιαννιώτης, Τσέτο, Γιαννίδης, Παφλιός (65' Τσολάκογλου), Γκούντι, Σιάντης, Μίτας (80' Χίος).

  • Φωστήρας Ηλιούπολης - Ορφέας 0-2, Ερμής Ειρήνης Ηρακλείου-Ιεράπολη 5-0, Κρόνος-ΑΟ Ιλίου 0-1 και Σαλαμινομάχοι-Ελλάς Ποντίων 0-2 (77' Δρυμούσης, 90' Λάκο).
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανάπνευσε το Αιγάλεω!

Κυρίαρχοι οι ψηλοί του "Σίτι" χθες
(Φωτό: Β.Β.-Facebook)
Ύστερα από επτά συνεχόμενες ήττες, η ομάδα του Κώστα Ρουμελιώτη κατάφερε μεγάλη νίκη επί της ισχυρής Αναγέννησης Φλόγας με 86-80, χθες το απόγευμα στο άδειο από θεατές "Σταύρος Βενέτης"

  • Δεκάλεπτα: 23-18, 44-38 (ημίχρονο), 64-54, 86-80 (τελικό).
Αιγάλεω: Παπούλιας 2, Παπαδάκης 25 (5), Κατσαντώνης 3 (1), Γκέρος 6, Λαμπρόπουλος, Συριστατίδης 18 (2), Χάλαρης, Μητρόπουλος 20 (1), Πλούμης, Κούκουρας 2 (2).

Στιγμιότυπο απ' τη χθεσινή αναμέτρηση ΓΣΠ-ΜΕΛΑΣ
(Φωτό από το επίσημο site του συλλόγου http://www.melasoagioseleutherios.gr/)
Σε πέμπτο παιχνίδι οι γυναίκες του "ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος".

  • Την ήττα με επτά πόντους διαφορά (58-51) γνώρισε χθες το βράδυ η γυναικεία ομάδα του συλλόγου από τον ΓΣ Περιστερίου εκτός έδρας (που ισοφάρισε έτσι σε 2-2) και οι διαφορές των δυο ομάδων που μετέχουν στον ένα από τους δυο ημιτελικούς των Play Off της Α' ΕΣΚΑ θα λυθούν οριστικά σε πέμπτο παιχνίδι, την Τετάρτη 6 Απριλίου, στις 9 μ.μ. στο Αιγάλεω.
 Δεκάλεπτα: 13-12, 27-26 (ημίχρονο), 41-40, 58-51 (τελικό).


ΜΕΛΑΣ (Μάλαμα): Γκόγκου 5, Τσιφτελή 7(1), Αθανασίου 6(1), Φλίγκου 4, Σταυράτη 10(3), Μιχοπούλου 2, Λεκαράκου, Μακρυνίκα 15, Θεοδωρακοπούλου 2

 
Τη 2η θέση κατέλαβαν τελικά οι κορασίδες του συλλόγου ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος (φωτό),

μετά την ήττα που γνώρισαν από την ομάδα του ΔΑΣΑΛ με 52-34 (ημίχρονο 29-15)
στην εκτός έδρας αναμέτρησή τους.

ΜΕΛΑΣ (Μάλαμα): Γιαννέλη Αθ, Μπαροτσάκη 1, Λαμπαδαρίου, Κουρούβανη 3, Σιγάλα Σ,
Ντζιβανάκη 2, Κορρέ Αθ. 3, Δαμουλάκη Αρ. 8(1), Κουρούπη-Αγκάλου 1, Αγκάνη 12, Ξένου Δ,
Κατσοχειράκη Αν. 4.

3 σχόλια:

  1. Μετά την σχεδιαζόμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών η τρίτη θέση θα θεωρηθεί προνομιούχα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H 2η θεση των κορασιδων του ΜΕΛΑΣ παιζει να ειναι η μεγαλυτερη επιτυχια μπασκετ στο Αιγαλεω απο την μοναδικη ομαδα της πολης που διατηρει γυναικειο μπασκετ και εναντι ενος αντιπαλου που βγαινει για 6η συνεχομενη φορα 1ος καθωτι εχει "μεταγραψει" παικτριες απ ολη την Ελλαδα(Λευκαδα,Κιλκις...)για να παιξουν στα Λιοσια!!! με το δελεαρ του πανελληνιου σχολικου και των προνομιων που αυτο ειχε (ως φετος-καταργουνται..)με παιχτριες γενν 95αρες.. ενω ο ΜΕΛΑΣ βασιστηκε σε 100% παιδια της περιοχης του που πηγαν αυτα στην ομαδα και στην αγαπη για το αθλημα και τη σπουδαια δουλεια των προπονητων τους (και στις παγκορασιδες βγηκε περσι 1ος κατι που μπορει να επαναλαβει και φετος..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...