Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Έκαναν το πρώτο βήμα τα κορίτσια του ΜΕΛΑΣ!



Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την πρόκρισή τους στον Τελικό των Play-Off της Α' Κατηγορίας ΕΣΚΑ γυναικών πραγματοποίησαν οι αθλήτριες του "ΜΕΛΑΣ", έπειτα από τη χθεσινοβραδινή επικράτησή τους στο κατάμεστο "Σταύρος Βενέτης" (φωτό) με σκορ 56-47 επί του ΓΣ Περιστερίου, φθάνοντας έτσι στις 2-1 νίκες. Οι Αιγαλιώτισες αιφνιδιάσθηκαν από τις αντιπάλους τους στο δεύτερο δεκάλεπτο (όταν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ), αλλά στη συνέχεια ανέκαμψαν κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενες με 5 πόντους και από κει και πέρα διατήρησαν άνετα το προβάδισμα μέχρι τη λήξη.

Το "φύλλο αγώνα":

ΜΕΛΑΣ Άγιος Ελευθέριος-ΓΣ Περιστερίου 56-47 (31-26).

Διαιτητές: Κουνελές, Αποστολίδης.

ΜΕΛΑΣ (Μάλαμα): Γκόγκου 5, Τσιφτελή 18(1), Αθανασίου 6(1), Φλίγκου 2, Σταυράτη 9(3), Μιχοπούλου 2, Λεκαράκου, Μακρυνίκα 14, Θεοδωρακοπούλου.
Περιστέρι (Παπαδέλος): Σκεπετάρη, Μπενέκη 3, Σερέτη 5(1), Γκούμα11(3), Ψωμά 1, Μουστάκα 1, Σιούκα 14, Χρονοπούλου 7, Χιώτη 1, Χαραλαμπάκη 4.

  • Ακολουθεί την Κυριακή 3 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι η τέταρτη αναμέτρηση στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου", ενώ αν απαιτηθεί και 5ος αγώνας, αυτός θα διεξαχθεί και πάλι στο γυμναστήριο Αιγάλεω. Αντίστοιχα, στο Κοντόπευκο την ίδια ημέρα στις 8 το βράδυ θα παίξουν η Αγία Παρασκευή με τα Μελίσσια.
  • Στον άλλο ημιτελικό αγώνα είχαμε: ΑΟ Μελισσίων-ΓΣ Αγίας Παρασκευής  59-52. 
  • Πηγή στοιχείων: http://www.eska.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...