Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Σαρώνει το Αιγάλεω στη Δ' Εθνική, καλπάζει η Ελλάς Ποντίων στην Α' Πειραιά!

Την ξέφρενη πορεία τους συνεχίζουν το Αιγάλεω (που διατήρησε το αήττητο για 13η συνεχόμενη αγωνιστική) και η Ελλάς Ποντίων στα οικεία πρωταθλήματα.

Το συγκρότημα του Θωμά Γράφα επέστρεψε στις νίκες μετά τη σύντομη παρένθεση με τον ΑΟ Περιστερίου, συντρίβοντας 4-1 στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" τον Άγιαξ Ταύρου. Τα γκολ πέτυχαν δυο ο Τεγούσης στο 5' και στο 55' και από ένα οι Τζανετάκος (44') και Δουκάκης (66,' με έξοχη ατομική προσπάθεια). Οι φιλοξενούμενοι απλά μείωσαν στο 78'.

Η σύνθεση : Σηφάκης, Παπουτσής, Παπαδόπουλος, Π. Κωνσταντόπουλος, Τσιρογιάννης. Κ. Κωνσταντόπουλος, Καραγιάννης, Δουκάκης (Τσαραούσης 70'), Κατσαρός (Αλεξάκης 74'), Τεγούσης, Τζανετάκος (Φούντας 84').

Στην Α' Κατηγορία του Πειραιά, η Ελλάς έκαμψε την αντίσταση και του Ερμή Κορυδαλλού με 3-2 στο γήπεδο Ορυζομύλων, ύστερα από ένα ματς πραγματική διαφήμιση, ειδικά στο α' ημίχρονο. Δυο γκολ έβαλε ο Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος (στο 3' ανοίγοντας το σκορ και στο 34' το νικητήριο) και ένα ο Δρυμούσης στο 27', δίνοντας προβάδισμα με 2-1. Οι Κορυδαλλιώτες μόχθησαν για να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα έκοβε βαθμούς απ' τους Πόντιους, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Για την 21η αγωνιστική της Β' Εθνικής στο μπάσκετ, το Αιγάλεω ηττήθηκε και στη Βέροια από τον τοπικό Φίλιππο με  68-66. Η ομάδα του Κώστα Ρουμελιώτη πάλαιψε στο τελευταίο δεκάλεπτο μειώνοντας στο ελάχιστο μια τεράστια σε βάρος της διαφορά, αλλά έμεινε μόνο με την ικανοποίηση της προσπάθειας.
Δεκάλεπτα: 22-12, 44-27 (ημίχρονο), 61-43, 68-66 (τελικό).

Η σύνθεση: Λαρεντζάκης 5, Παπαδάκης 21 (5), Λαμπρόπουλος 3 (1), Συριστατίδης 13 (1), Μητρόπουλος 5, Κατσαντώνης, Γκέρος 6, Χάλαρης 4, Παπούλιας, Κούκουρας 9.

ΕΠΣΑ

Στην Α' Αθηνών, η ΑΕ Αιγάλεω έμεινε στο 2-2 με την Αγία Ελεούσα, το Σάββατο στο ΔΑΚ "Εύα Χριστοδούλου". Οι γείτονες (που από το 62' έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αθανασίου)προηγήθηκαν δυο φορές στο σκορ, στο 15' με τον Πιπεργιά και στο 70' με το Χαλακατεβάκη. Οι παίκτες του Γιώργου Σουρλή σκόραραν στο 35' με το Μάλικ (1-1) και στο 82' με τον Παπαμιχαήλ, ενώ δοκάρια είχαν οι Πούλιος (45'), Μπαμπίνης (Αγία Ελεούσα) στο 51' και Παπαμιχαήλ (93').

ΑΕ Αιγάλεω: Παπαδούλης, Αλευράς (55' Παπαμιχαήλ), Αρχολέκας, Γεωργακόπουλος, Πούλιος, Παυλίδης, Σπυρόπουλος, Μπελάι (70' Πέντζας), Μάλικ (75' Αγραφιώτης), Τζόμπε, Κοτσαμπάς.

Στη Β' Κατηγορία, ο Ορφέας έχασε μέσα στο ΔΑΚ 2-3 από την Τερψιθέα Γλυφάδας κι ο Διαγόρας απέτυχε με την ουραγό Νίκη Αλίμου εκτός έδρας, μένοντας στο 2-2 (20' Κούτσι 0-1 και 70' Τσέτσο 2-2).

Διαγόρας: Γεράρδος, Τζωρτζάτος, Κασάρι, (55' Γιαννιτσάνης), Λεβεντόπουλος, Τσιρδήμος, Γονίδης, Τσέτσο, Μούσα (78' Τσολάκογλου), Κούτσι, Τσιάντης, Καλλιγάς (46' Χίος).

Για τη Γ' Αθηνών, η Ιεράπολη ηττήθηκε στο Ορυζομύλων 1-2 απ' το Φοίνικα Καλλιθέας, ενώ ο Κρόνος νίκησε τον Αρίωνα στη Γούβα με 1-2, έχοντας σκόρερ το Χ. Μέγα στο 80' (1-1) και 90' με πέναλτι. Από το 44' η Αιγαλιώτικη ομάδα αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Α. Μέγα που παραχώρησε πέναλτι, χάρις στο οποίο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0.

Κρόνος: Πολυχρονιάδης, Πιταρχάς, Φενταγιού, Α. Μέγας, Δεληβασάκης, Ξύγκης, παπαιολόγος, Αϊβαλιώτης, Γυφτοκώστας, Χ. Μέγας, Κουκάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...