Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Γενέθλια στον τοπικό Τύπο του ΑΙΓΑΛΕΩ!


Είκοσι έξι συναπτά έτη συμπληρώνει αυτές τις ημέρες η μηνιαία τοπική εφημερίδα "ΑΙΓΑΛΕΩ" (φωτό), που κυκλοφορεί αδιαλλείπτως στην πόλη από το Φεβρουάριο του 1985, καταγράφοντας την ιστορία του τόπου μας.
Ο εκδότης της, δημοσιογράφος κ. Γιώργος Καφετζής, διακρίνεται για τα ισχυρά φιλοαριστερά του αισθήματα, τα οποία ωστόσο δεν τον επηρεάζουν στην άσκηση του λειτουργήματός του. Με καυστικό λόγο, οξεία επιχειρηματολογία και έντονη κριτική προς τους κρατούντες, έχει θέσει σαν στόχους του την αφύπνιση της τοπικής μας κοινωνίας   και την ανάδειξη των προβλημάτων του δήμου.
Βασικοί αρθρογράφοι της εφημερίδας, πλην του ίδιου, είναι η δημοσιογράφος κα Ρένα Παπαπαναγιώτου, ο πολιτικός κ. Γιώργος Μπούτρης, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής κ. Δημήτρης Παπαϊωάννου κ.α.


Διακόσια φύλλα συμπλήρωσε "Η Πόλη μας"

Τα 200 φύλλα συνεχούς έκδοσης έφτασε η εβδομαδιαία εφημερίδα "Αιγάλεω, η Πόλη μας" (φωτό), της γνωστής αλυσίδας τεσσάρων τοπικών εφημερίδων. Υπεύθυνος έκδοσης είναι ο κ. Άκης Δίπλας, ενώ συνεργάτες της αρθρογράφοι ο κ. Κωνσταντίνος Δάλκος (εκπαιδευτικός), οι δημοσιογράφοι κ. Παναγιώτης Νιζάμης, κα Νίκη Γεωργίου κ.α.

1 σχόλιο:

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...