Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Μαρίνος Πετράτος: Έχουμε "ξεφύγει"!


Ο Μαρίνος Πετράτος (κέντρο) με το Φώτη Βαλσάμη, στην πρόσφατη εκδήλωση του Αιγάλεω ΑΟ (Φωτό: Νίκος Ρούσσος, από εφημερίδα "Αιγάλεω, η Πόλη μας")

Με αφορμή το νέο πρόστιμο των 3.000 ευρώ αλλά και την ποινή της μιας αγωνιστικής "κεκλεισμένων των θυρών" που επιβλήθηκε στην ομάδα του Αιγάλεω, το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ ήρθε σε επαφή με τον πρόεδρο των οργανωμένων οπαδών της ομάδας κ. Μαρίνο Πετράτο, που μας μίλησε για τη λειτουργία του Συνδέσμου Φιλάθλων της "Θύρας 12"

  • Μαρίνο πόσο καιρό βρίσκεσαι στην προεδρία του Συνδέσμου και ποιες είναι οι μέχρι τώρα εντυπώσεις σου;

Από τον Ιούλιο του 2010, που κάναμε τις τελευταίες αρχαιρεσίες μας. Όσον αφορά στην κατάσταση που ρωτάς, δυστυχώς Νίκο δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον κόσμο. Μόλις 4-5 άτομα είμαστε που το παλεύουμε μόνοι μας και "ματώνουμε" οικονομικά...

  • Πως κρίνεις τη συμπαράσταση στους αγώνες της ομάδας;

Η συμπαράσταση είναι πολύ θερμή, αυτό το βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι. Αρκεί βέβαια οι εκδηλώσεις να κρατιώνται σε αθλητικό πλαίσιο. Κάθε τι πέρα από αυτό, κάνει μεγάλη ζημιά. Ήδη, πάμε για Γενική Συνέλευση, την προκηρύξαμε ήδη, για το θέμα των προστίμων και τη στάση που πρέπει να κρατήσουμε από δω και μπρος.

  • Πάνω σ' αυτό, θα ήθελες να κάνεις μια προτροπή, ιδιαίτερα προς τους μικρότερους φίλους του Αιγάλεω;

Το μήνυμα είναι να βρίσκονται πάντα κοντά στο Αιγάλεω, αλλά χωρίς να παρεκτρέπονται. Οι εποχές είναι δύσκολες και περιθώρια για οικονομική αφαίμαξη δεν υπάρχουν. Θεωρώ ότι έχουμε "ξεφύγει". Να ηρεμήσουμε λοιπόν λίγο, διότι δε βαδίζουμε σε στέρεο έδαφος!

  • Σ' ευχαριστούμε πολύ και καλή συνέχεια στο δύσκολο ρόλο που έχεις αναλάβει.

Παρακαλώ, να' στε καλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...