Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Επιτυχίες των ομάδων της πόλης μας!


Επιτυχίες για τις περισσότερες από τις αντιπροσωπευτικές ομάδες της πόλης μας έφερε η αγωνιστική κίνηση του σαββατοκύριακου που πέρασε.

Πρώτα απ' όλα, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιγάλεω Α.Ο. πιστοποίησε τη συνεχή ανοδική του πορεία με το "χορταστικό" 4-0 (31' με πέναλτι Παπουτσής, 38' Τζανετάκος, 67' Δουκάκης και 84' Κ. Κωνσταντόπουλος οι σκόρερ) επί των Αγίων Αναργύρων και πέρασε για πρώτη φορά φέτος πάνω από τη γραμμή υποβιβασμού στον 8ο όμιλο της Δ' Εθνικής κατηγορίας.

  • Η σύνθεση: Σηφάκης, Παπουτσής, Τσαραούσης, Ταμπάκης, Παπαδόπουλος, Κ. Κ ωνσταντόπουλος, Καραγιάννης, Τεγούσης, Τζανετάκος (85' Αλεξάκης), Δουκάκης (88' Περδικούλης), Κατσαρός (70' Φούντας).

Στην Α' κατηγορία του Πειραιά, η Ελλάς Ποντίων για μια ακόμη φορά διατήρησε τα βαθμολογικά και αγωνιστικά "ηνία" μετά και το νέο θρίαμβό της εντός έδρας με 4-0 επί του Ολυμπιακού Καμινίων.

  • Σπουδαίες νίκες είχαμε και στη Β' κατηγορία ΕΠΣΑ (ενώ ο αγώνας της ΑΕ Αιγάλεω για το β' όμιλο της Α' Αθηνών αναβλήθηκε και πάλι), καθώς ο Ορφέας υπερίσχυσε στο ΔΑΚ Αιγάλεω της Κοψαχείλας με 2-1 και ο Διαγόρας πέρασε με 2-0 από τα Πατήσια.
Αντίθετα, την ήττα γνώρισαν στην τρίτη κατηγορία τόσο ο Κρόνος (2-4 στο Περιστέρι από την Τόλμη), όσο και η Ιεράπολη (0-3 με Τριφυλλιακό στο γήπεδο της οδού Ορυζομύλων).

  • Στο μπάσκετ, τα κορίτσια του ΜΕΛΑΣ επικράτησαν εντός έδρας του Αμύντα με 60-53 διατηρώντας παράλληλα και το προβάδισμά τους έναντι των Μελισσίων (προηγούνται κατά ένα βαθμό, ενώ έχουν και καλύτερη διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια), μόλις 5 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑ. 
  • ΜΕΛΑΣ (Μάλαμα): Γκόγκου 2, Τσιφτελή 9 (1), Αθανασίου 8 (1), Φλίγκου 4, Σταυράτη 7 (1), Μιχοπούλου 4, Λεκαράκου 4, Μακρυνίκα 18, Θεοδωρακοπούλου 4.
  • Νίκες και για τις ανδρικές ομάδες του Διαγόρα Δρυοπιδέων (72-61 επί του ΟΦ Ηρακλείου) και του Θεμιστοκλή (64-60 εκτός έδρας επί του Αρίωνα Γούβας) για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' ΕΣΚΑ (3ου Ομίλου). Οι δυο ομάδες μας ισοβαθμούν στην 4η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς.
Τέλος, την ήττα γνώρισε η ομάδα καλαθοσφαίρισης ανδρών του Αιγάλεω Α.Ο. στα Τρίκαλα, από τον τοπικό Αίολο, διακόπτωντας έτσι το επιτυχημένο "σερί" των τελευταίων αγωνιστικών.
Τα δεκάλεπτα: 14-17, 34-36, 53-49, 74-65.
Αιγάλεω (Καλογήρου-Μπαστούνης): Παπούλιας 2, Λαρεντζάκης, Παπαδάκης 2, Κατσαντώνης 5 (1), Μητρόπουλος 18, Λαμπρόπουλος 4, Συριστατίδης 14, Χάλαρης 6, Γκέρος 6, Κούκουρας 8 (2).

2 σχόλια:

  1. Πιστεύω η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα του Αιγάλεω να σωθεί φέτος και να ορθοποδήσει.Με στόχο σε λίγα χρόνια να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου Νίκο αυτό ακριβώς τονίζει στη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο πρόεδρος κ. Γιώργος Τριδήμας. Αύριο θα είναι αναρτημένη στο ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ, όπως και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (http://www.aegaleofc.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...