70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Έκκληση απ' τα κορίτσια του "ΜΕΛΑΣ"!Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, η γυναικεία ομάδα του ΜΕΛΑΣ Αγίου Ελευθερίου δίνει ένα κρισιμότατο αγώνα στο κλειστό "Σταύρος Βενέτης", απ' το αποτέλεσμα του οποίου θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η κατάκτηση του τίτλου στην Α' κατηγορία ΕΣΚΑ και παράλληλα η άνοδος για πρώτη φορά στα χρονικά αιγαλιώτικης γυναικείας ομάδας στην Α2 ΕΟΚ!

Αντιγράφουμε από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου http://www.melasoagioseleutherios.gr/:

"Σας προσκαλούμε να μας ενισχύσετε στον αγώνα Μπάσκετ της πρωτοπόρου Γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος, απέναντι στον ΑΟ Αμύντα τη Κυριακή 13-Φεβρ-2011 και ώρας 6:00μμ.


Ο αγώνας είναι στα πλαίσια του πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΚΑ.

Να είστε όλοι εκεί, σας περιμένουμε."

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου