Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Διπλή επιτυχία του Αιγάλεω ΑΟ!

Νίκες σε ποδόσφαιρο-μπάσκετ για το Αιγάλεω!


Με διπλή επιτυχία για τα τμήματα ανδρών του Αιγάλεω κύλησε το Σαββατοκύριακό. Αναλυτικά:

Αιολικός-Αιγάλεω 0-1

Τεράστιας βαθμολογικής και ψυχολογικής αξίας νίκη πήρε την Κυριακή το Αιγάλεω μέσα στη Μυτιλήνη με 1-0 από το γηπεδούχο Αιολικό, ενώ παρέμεινε για έβδομη συνεχή αγωνιστική αήττητο στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.


Το "Σίτι" παρατάχθηκε με παρόμοιο σχήμα εκείνου της προηγούμενης αγωνιστικής (μόνη αλλαγή ο Μπαντούνας στη θέση του Βουλομένου) και έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του παίζοντας ανοικτά με επιδίωξη να πάρει τη ρεβάνς της ήττας του πρώτου γύρου.

Και ενώ η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες στο 74' λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Π. Κωνσταντόπουλου, έξι λεπτά αργότερα η "χρυσή" αλλαγή του Θωμά Γράφα Δημήτρης Τσαραούσης άλλαξε τη ροή του αγώνα.

Ο νεαρός παίκτης του Αιγάλεω εισέδυσε στην περιοχή του Αιολικού και ο αντίπαλος γκολκίπερ Καραβασίλης στην προσπάθειά του να του αποσπάσει τη μπάλα, τον ανέτρεψε.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο "σπεσιαλίστας" Κώστας Παπουτσής, που ψύχραιμα έγραψε το 0-1, χαρίζοτας τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Να σημειωθεί ότι το Αιγάλεω δεν είχε καταφέρει ποτέ να φύγει με τη νίκη από το γήπεδο του Αιολικού, σε συνολικά εννέα αναμετρήσεις από το 1983, καθώς είχε υποστεί οκτώ ήττες και αποσπάσει μόλις μια ισοπαλία (!)

Δείτε αναλυτικά στο http://www.aegaleofc.gr

Αιγάλεω: Σηφάκης, Παπουτσής, Τσιρογιάννης, Φούντας, Παπαδόπουλος, Π. Κωνσταντόπουλος, Καραγιάννης, Δουκάκης (90' Κ. Κωνσταντόπουλος), Κατσαρός (79' Τσαραούσης), Τεγούσης, Μπαντούνας.

Πολύτιμη νίκη του μπάσκετ ανδρών, 71-69 τον Αίαντα Ευόσμου.


Έπειτα από συναρπαστικό παιχνίδι το συγκρότημα των Καλογήρου-Μπαστούνη πέτυχε να επικρατήσει με διαφορά βραχείας κεφαλής του ισχυρού Αίαντα στο "Σταύρος Βενέτης".

Έχοντας κορυφαίο παίκτη τον Άγγελο Συριστατίδη, το Αιγάλεω πρόσθεσε δυο ακόμη πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει την παραμονή στη δύσκολη κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα: 13-19, 27-26, 49-49, 71-69.

Η σύνθεση: Παπούλιας, Σταθάκης, Παπαδάκης 10 (1), Κατσαντώνης 3 (1), Μητρόπουλος 9 (1), Λαμπρόπουλος 2, Συριστατίδης 23 (3), Χάλαρης, Γκέρος 4, Κούκουρας 20 (2).


ΕΠΣΑ-ΕΠΣΠ


Τον "καλπασμό" του συνέχισε το "άτι" της Ελλάδας Ποντίων στην Α' κατηγορίας Πειραιά, αφού νίκησε και μέσα στην Αίγινα την τοπική ομάδα με σκορ 1-2.

Στην Αθήνα (ΕΠΣΑ) αναβλήθηκε ο αγώνας της ΑΕ Αιγάλεω Σίτι με το Χολαργό, ενώ ισόπαλες αναδείχθηκαν στη Β' κατηγορία οι ομάδες του Διαγόρα (0-0 στο ΔΑΚ Αιγάλεω με την Κηπούπολη) και του Ορφέα (1-1 στο Γαλάτσι με την τοπική ομάδα).

Τέλος, για τη Γ' Αθηνών ο Κρόνος παραχώρησε στο γήπεδο της οδού Ορυζομύλων ισοπαλία (1-1) στον Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου, ενώ η Ιεράπολη γνώρισε τη συντριβή εκτός έδρας από τον Αίαντα Αθηνών (4-1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...