70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Αμφίβολος ο Γεωργακίου με ΚηφισιάΤο βαρύ διάστρεμμα που ταλαιπωρεί τον Κώστα Γεωργακίου τον καθιστά αμφίβολο για το ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Ν. Κηφισιά. Ο νεαρός αθλητής δοκίμασε το πόδι του στην σημερινή προπόνηση, αλλά οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι ελάχιστες. Σήμερα να σημειώσουμε πως δεν προπονήθηκε ο Άκης Μητρόπουλος, περισσότερο όμως για λόγους προφύλαξης.

Παρόλα τα προβλήματα, στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία πως τελικά το Αιγάλεω θα καταφέρει αν αποσπάσει το ροζ φύλλο αγώνα, προσθέτοντας δυο υπερπολύτιμους πόντους στη φετινή του συγκομιδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου