Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Νέα επιτυχία της ΑΕ Αιγάλεω!



Σε μια ακόμη εκτός έδρας νίκη έφθασε το Σάββατο η ΑΕ Αιγάλεω City, επικρατώντας με σκορ 1-0 του Αττικού στον Κολωνό. Το γκολ πέτυχε ο Σπυρόπουλος, ακριβώς με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα (60'). Έπαιξαν οι Παπαδούλης, Αλευράς, Αρχολέκας (Μπίτσικας 46'), Πούλιος, Παυλίδης, Ξυράφης, Γεωργακόπουλος, Τζόμπε, Σπυρόπουλος, Κοτσαμπάς (Χαρισάκης 58') και Παπαμιχαήλ (Ευριπιώτης 80').

  • Αντίθετα, στη Β' κατηγορία ο Ορφέας δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε (0-1) μέσα στο ΔΑΚ Αιγάλεω από τη Δόξα Βύρωνα, από τέρμα που σημειώθηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης (20') αφού όμως πρώτα ο Σκαρπέλης εκτέλεσε πέναλτι (8') το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.
Για τη Γ' ΕΠΣΑ είχαμε επιτυχίες των δυο συλλόγων μας. Η ιστορική Ιεράπολη επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Ιλίου στο γήπεδο της οδού Ορυζομύλων, ενώ ο Κρόνος κατέκτησε σπουδαίο "τρίποντο" μέσα στην Καλλιθέα επί του τοπικού Φοίνικα με σκορ 1-2 παίρνοντας παράλληλα μια ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.
  • Την Κυριακή η Ελλάς Ποντίων συνέχισε την ακάθεκτη πορεία της προς τη Δ' Εθνική, συντρίβοντας στο Ορυζομύλων και το Φαληρικό με 4-0, χάρις σε τρία τέρματα του αλβανού μέσου Λάλα. Επίσης, το πρωΐ στο γήπεδο Ηφαίστου, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων υπέκυψε με 2-1 στο γηπεδούχο Ηρακλή Περιστερίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...