Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Γλέντησε ο Αιγάλεω Α.Ο.!



Έγινε την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου και με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο διασκέδασης "Έπαυλη" ο χορός του Αιγάλεω Α.Ο. και η κοπή της πίτας των τεσσάρων Τμημάτων του συλλόγου (ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης γυναικών και κολύμβησης).


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο νυν και ο πρώην δήμαρχοι κ.κ. Χρήστος Καρδαράς και Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο επικεφαλής του συνδυασμού της "Ανάπλασης" κ. Δημήτρης Μπίρμπας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Μαυρίδης σύζυγος της αντιδημάρχου κας Νίνας Τσιναρίδου, εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών της "Θύρας 12", καθώς και αρκετός κόσμος. Έλαμψαν ωστόσο δια της απουσίας τους οι παλαίμαχοι της ομάδας, κάτι που έκανε ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση στους παρισταμένους.

Η βραδιά ξεκίνησε με τιμητική διάκριση προς τον πρώην ηγέτη του μπασκετικού Τμήματος κ. Γιώργο Ισιγώνη και συνεχίσθηκε με κοπή της πίτας όλων των Τμημάτων, την οποία πραγματοποίησαν διάφοροι αθλητικοί παράγοντες όπως οι κ.κ. Νίκος Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Καρβέλας, Δημήτρης Πασχαλινόπουλος, ο δήμαρχος κ. Καρδαράς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων κ. Μαρίνος Πετράτος και ο φίλος του συλλόγου οδοντίατρος κ. Νίκος Νικολαΐδης.

Στη σύντομη ομιλία του ο νέος πρόεδρος του Αιγάλεω Α.Ο. κ. Γιώργος Τριδήμας ευχήθηκε καλή επιτυχία και τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη στήριξης της ομάδας από κάθε αιγαλιώτη, προκειμένου το Αιγάλεω να επιστρέψει σύντομα στις επιτυχίες. Μάλιστα, ο κ. Τριδήμας ανακοίνωσε τη συμφωνία με έναν επιθετικό ποδοσφαιριστή μεγάλης αξίας, του οποίου το όνομα για ευνόητους λόγους όπως είπε, θα δημοσιοποιηθεί επίσημα τη Δευτέρα.

Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά, ενώ στη συνέχεια οι καλεσμένοι διασκέδασαν με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ζωντανή μουσική.

Ο γενικός γραμματέας του Αιγάλεω Α.Ο. κ. Κώστας Ζαχαρόπουλος, που είχε και την ευθύνη του συντονισμού, προανήγγειλε σειρά εκδηλώσεων οι οποίες θα ακολουθήσουν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, προκειμένου να εορτασθεί η συμπλήρωση των 80 ετών από την ίδρυση του ιστορικού αθλητικού ομίλου της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...