Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Σπουδαίο διπλό η ΑΕ Αιγάλεω!

Συνεχίζονται και στο 2011 οι θρίαμβευτικές νίκες της Α.Ε. Αιγάλεω του Βαγγέλη Κουρεντζή, ιδιαίτερα εκτός έδρας. Το Σάββατο 8 Ιανουαρίου η ομάδα πραγματοποίησε απόλυτα επιτυχημένο "ποδαρικό" στο νέο έτος, επικρατώντας με το ευρύ 4-1 μέσα στην Πετρούπολη επί της τοπικής Αναγέννησης, για το πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Η ασφυκτική πίεση που άσκησαν καθ' όλη τη διάρκεια του α' ημιχρόνου οι παίκτες της ΑΕ Αιγάλεω καρποφόρησε στο 36ο λεπτό όταν ο Πάπα των γηπεδούχων κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Οκτώ λεπτά αργότερα (44') ο Παπαμιχαήλ πέτυχε το δεύτερο γκολ (0-2) και έστειλε τους συμπάικτες του χωρίς άγχος στα αποδυτήρια. Με το ξεκίνημα της επανάληψης και έχοντας δυο τέρματα εις βάρος τους, οι παίκτες της Αναγέννησης ανέλαβαν πρωτοβουλία με συνέπεια γρήγορα να μειώσουν το σκορ (57') σε 1-2. Άμεση όμως ήταν και η αντίδραση των ποδοσφαιριστών της ΑΕ Αιγάλεω που ξανά με τον Παπαμιχαήλ (59') σκόραραν για τρίτη φορά, "καθαρίζοντας" ουσιαστικά τον αγώνα. Στο 62' ο Σπυρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ στο 85' ο Γεωργακόπουλος αστόχησε σε πέναλτι που είχε υποδείξει ο διαιτητής Μπαϊρακτάρης.

Η σύνθεση: Παπαδούλης, Αλευράς, Χαρισάκης, Ξυράφης, Παπαμιχαήλ, Πούλιος, Γεωργακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κοτσαμπάς (66' Κ. Πιστόλης), Τζόμπε (60' Ευριπιώτης), Παυλίδης (46' Μπίτσικας).

Έπειτα από 14 αγώνες, η ΑΕ Αιγάλεω βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς (6 νίκες, 1 ισοπαλία, 7 ήττες) και η παραμονή της στην κατηγορία θα πρέπει να θεωρείται εξασφαλισμένη. 

Οι υποχρεώσεις του αιγαλιώτικου συλλόγου για τον πρώτο γύρο στον Β' όμιλο της Α' κατηγορίας ΕΠΣΑ ολοκληρώνονται το επόμενο σαββατοκύριακο, με την αναμέτρηση ΑΕ Αιγάλεω-Καματερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...