Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Μήνυμα Γιώργου Τριδήμα για το νέο έτος!

Σε δηλώσεις ενόψει του νέου έτους προέβη ο πρόεδρος του συλλόγου του Αιγάλεω Α.Ο. κ. Γιώργος Τριδήμας:

"Αθλητές και αθλήτριες, προπονητές και προπονήτριες του Α.Ο. Αιγάλεω, σε λίγα 24ωρα μια νέα χρονιά ξεκινά και βλέποντας με τα μάτια της ψυχής μου τα χαμογελαστά πρόσωπά σας, τα παρακολουθώ να ζωντανεύουν από την προσμονή! Η Πρωτοχρονιά είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για νέα ξεκινήματα, δεύτερες ευκαιρίες και νέες ανακατατάξεις.


Το 2011 είναι μία ιδιαίτερη χρονιά για τον σύλλογό μας διότι συμπληρώνει 80 χρόνια ένδοξης, λαμπρής ιστορίας στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας, γι’ αυτό και θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις όλο το 2011 και καλούμε όλους τους Αιγαλεώτες να συμμετέχουν μαζικά σε αυτές.


Το Δ.Σ. υλοποιώντας παλαιότερη απόφασή του που έχει σχέση με το άνοιγμα του συλλόγου μας προς όλους του Αιγαλεώτες, έκανε δεκτές τις πρώτες αιτήσεις νέων μελών (παρέδρων). Επίσης απευθύνουμε κάλεσμα στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια του νέου Δ.Σ.


Όλα όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την δική σας συμμετοχή στην αναγέννηση του Α.Ο. Αιγάλεω. Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι ευλογημένη και να πλημμυρίσει τις καρδιές σας από τους καρπούς της ειρήνης, της αγάπης, της αλληλεγγύης, της φιλαλληλίας, και γενικά από τους καρπούς της ανθρωπιάς και του πολιτισμού.



Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια της αναδημιουργίας. Το νέο έτος να είστε σίγουροι και σίγουρες ότι θα φέρει νέα επιτεύγματα και προόδους και οι ομάδες του Σωματείου θα συνεχίσουν με ασφάλεια τον δρόμο των πεπρωμένων τους.



Εύχομαι δημιουργική νέα χρονιά, με πρόοδο και προκοπή, ώστε στο τέλος της περιόδου να έχετε πετύχει τους στόχους, γιατί η πνευματική σας κατάρτιση είναι η μεγαλύτερη αμοιβή και οι πιο μεγάλη προσφορά στην κοινωνία μας. Χαρείτε τις αιώνες αυτές στιγμές της πίστης. Είναι γλυκιά, χαρούμενη και ελπιδοφόρα η ζωή!



Δύναμη του Αιγάλεω ήταν πάντα ο κόσμος του. Φίλαθλοι στηρίξτε την ομάδα μας κόσμια, πολιτισμένα, όλοι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ στις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...