Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

2011 αθλητικές ευχές!

Το νέο ημερολογιακό έτος άρχισε ήδη και σύντομα θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητικών συλλόγων της πόλης μας. Για τον Αιγάλεω Α.Ο. η χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς από την έκβαση των αναμετρήσεων στα τρία τμήματα των ομαδικών αθλημάτων που διατηρεί (ποδόσφαιρο-μπάσκετ ανδρών και βόλεϊ γυναικών) θα καθοριστεί και η τύχη των αντίστοιχων ομάδων στα οικεία πρωταθλήματα.

Πιο δραματική ασφαλώς είναι η θέση του ποδοσφαιρικού τμήματος -που συμπτωματικά φέτος συμπληρώνει 80 χρόνια ζωής (1931 ίδρυση Ιεράπολης-2011), Με τέσσερις αλλεπάλληλους υποβιβασμούς που βίωσε τα τελευταία χρόνια, το "Σίτι" αγωνίζεται να ξανακερδίσει το χαμένο του γόητρο. Ωστόσο και η ομάδα μπάσκετ η οποία παλεύει να διατηρηθεί στη Β' Εθνική κατηγορία και να μην υποστεί τρίτο συνεχή υποβιβασμό, αφού μέχρι και το 2009 μετείχε στην Α1 ανδρών, βρίσκεται σε οριακό σημείο. Ελπιδοφόρα όμως είναι η αγωνιστική κατάσταση του βόλεϊ γυναικών που πρωταγωνιστεί στην Α' τοπική κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ και "φλερτάρει" έντονα με την επάνοδο στην Α2!

Γενικά, η αλλαγή της κατάστασης στη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Αιγάλεω ΑΟ, όπως και η μεταβολή της "φιλοσοφίας" των υπευθύνων του (με σεβασμό στις καταστατικές διαδικασίες του ομίλου) αποτελούν εχέγγυα για την επιστροφή στις επιτυχίες, αφού νέοι άνθρωποι εισήλθαν στο ΔΣ και από τη διάθεσή τους για προσφορά θα εξαρτηθούν πολλά στο άμεσο μέλλον.

Ήδη, εκδόθηκε σχετικό Δελτίο Τύπου, στο οποίο αποτυπώνονται ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις που αναμένονται να συσπειρώσουν τον πυρήνα των φιλάθλων της πόλης γύρω από τις αντιπροσωπευτικές ομάδες του σωματείου.

Αναφερόμενοι στα υπόλοιπα ποδοσφαιρικά σωματεία του δήμου μας, θυμίζουμε ότι η Ελλάς Ποντίων φιλοδοξεί να συνεχίσει απτόητη τον "περίπατο" που πραγματοποιεί στην Α' κατηγορία της Ένωσης Πειραιά και να επιστρέψει για τρίτη φορά στην ιστορία της σε όμιλο της Δ' Εθνικής!

Από κει και πέρα, η ΑΕ Αιγάλεω εμφανίζεται ανανεωμένη και με ευοίωνες προοπτικές στην Α' ΕΠΣΑ (Β' όμιλος) στοχεύοντας ίσως από την επόμενη σεζόν σε πρωταθλητισμό, ενώ με διακυμάνσεις στην απόδοσή τους παρουσιάζονται ο Ορφέας και ο Διαγόρας στη δεύτερη τοπική κατηγορία. Τέλος, δυσχερής είναι η θέση τόσο της ιστορικής ΑΠΟ Ιεραπόλεως, όσο και του Κρόνου, στην τρίτη κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...