Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Μνημόνιο ελπίδας (2005)



Λιγότερο από έξι χρόνια πριν, το Μάρτιο του 2005, σε ημερίδα που διοργανώθηκε από το Μουσείο Αθλητισμού Θεσσαλονίκης με τίτλο "η μπάλα μας ενώνει" εκπρόσωποι 16 συνδέσμων φιλάθλων ομάδων Α' και Β' Εθνικής κατηγορίας είχαν καταλήξει στην υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας, το οποίο εξέφραζε τις κοινές θέσεις τους αλλά και την επιθυμία να συμβιώνουν ειρηνικά στις εξέδρες, απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους σπορ. Στην εκδήλωση είχε δώσει το ιστορικό "παρών" και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιγάλεω ΑΟ "Θύρα 12" που πήρε μέρος δια των κ.κ. Νίκου Μαυρομμάτη και Φώτη Βαλσάμη (φωτό)

Και όμως, παρά το θετικότατο εκείνο βήμα, σήμερα η κατάσταση κάθε άλλο παρά ελπιδοφόρα είναι με έκτροπα και σημαντικά επεισόδια να αμαυρώνουν την εικόνα των πρωταθλημάτων. Ας ελπίσουμε ότι οι οπαδοί θα συνετισθούν και θα πάψουν να καταστρέφουν το άθλημα, προκειμένου το φίλαθλο πνεύμα να επικρατήσει τόσο μέσα όσο και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...