70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

Μνημόνιο ελπίδας (2005)Λιγότερο από έξι χρόνια πριν, το Μάρτιο του 2005, σε ημερίδα που διοργανώθηκε από το Μουσείο Αθλητισμού Θεσσαλονίκης με τίτλο "η μπάλα μας ενώνει" εκπρόσωποι 16 συνδέσμων φιλάθλων ομάδων Α' και Β' Εθνικής κατηγορίας είχαν καταλήξει στην υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας, το οποίο εξέφραζε τις κοινές θέσεις τους αλλά και την επιθυμία να συμβιώνουν ειρηνικά στις εξέδρες, απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους σπορ. Στην εκδήλωση είχε δώσει το ιστορικό "παρών" και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιγάλεω ΑΟ "Θύρα 12" που πήρε μέρος δια των κ.κ. Νίκου Μαυρομμάτη και Φώτη Βαλσάμη (φωτό)

Και όμως, παρά το θετικότατο εκείνο βήμα, σήμερα η κατάσταση κάθε άλλο παρά ελπιδοφόρα είναι με έκτροπα και σημαντικά επεισόδια να αμαυρώνουν την εικόνα των πρωταθλημάτων. Ας ελπίσουμε ότι οι οπαδοί θα συνετισθούν και θα πάψουν να καταστρέφουν το άθλημα, προκειμένου το φίλαθλο πνεύμα να επικρατήσει τόσο μέσα όσο και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου