Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

"Ελπιδοφόρα" νίκη του Αιγάλεω, 1-0 τους πρωτοπόρους!


Χρειάσθηκε να φτάσει στην εκπνοή του α' γύρου το Αιγάλεω, ώστε να πανηγυρίσουν οι (πολυπληθείς και πάλι) οπαδοί του μια νίκη στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" και μάλιστα επί της πρωτοπόρου και μέχρι σήμερα αήττητης ομάδας του Ελπιδοφόρου Κηφισιάς, με 1-0. Το συγκρότημα της πόλης μας ήταν σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις του και κατάφερε να προηγηθεί στο 20ο λεπτό ως εξής: Ο νεοαποκτηθείς νεαρός μέσος Στράτος Δουκάκης (μια ανακάλυψη του Γιώργου Κωνσταντόπουλου από το σύλλογο της Ανθούπολης) πέρασε μια έξοχη πάσα στο κενό χώρο προς τον έμπειρο Κώστα Κατσαρό κι αυτός "έσκαψε" τη μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, χαρίζοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στο "Σίτι".

Το γκολ πανηγυρίσθηκε έξαλλα από τους φιλάθλους που για ακόμη μια φορά στάθηκαν κοντά στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για βαθμολογική ανάκαμψη, η οποία πλέον είναι γεγονός, αν αναλογισθεί κανείς ότι στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος η ομάδα έχει συλλέξει επτά βαθμούς.

Ο Ελπιδοφόρος -στον αντίποδα- έπεισε ότι δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Με παίκτες κοντρολαρισμένους και δραστήριους διατήρησε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ωστόσο δεν κατάφερε να βγάλει την πολύ μεγάλη φάση στα καρέ του Σηφάκη. Από την άλλη, το Αιγάλεω που οπισθοχώρησε από πολύ νωρίς για να διαφυλάξει τη νίκη, θα μπορούμε να πετύχει και δεύτερο γκολ στις αντεπιθέσεις που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια του τελευταίου τέταρτου της αναμέτρησης.

Παπουτσής, Δουκάκης, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης και Κατσαρός ήταν οι κορυφαίοι, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Γενικά η ομάδα είχε πάθος, δύναμη, αποφασιστικότητα και μαχητικότητα, στοιχεία που έλειψαν σε παλαιότερους αγώνες.

Αιγάλεω (Θωμάς Γράφας): Σηφάκης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Π. Κώνσταντόπουλος (46' λόγω τραυματισμού Τσαραούσης), Παπαδόπουλος, Υφαντής (50' Φούντας), Καραγιάννης, Δουκάκης, Κατσαρός (78' Τσιρογιάννης), Μπαντούνας, Τουρκοχωρίτης.

Ακολουθεί η δύσκολη αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό εκτός έδρας.

Τοπικά: Νέες επιτυχίες για Ελλάδα Ποντίων και ΑΕ Αιγάλεω "Σίτι"!

Την ανοδική της πορεία συνέχισε το Σάββατο η ΑΕ Αιγάλεω, η οποία επικράτησε εντός έδρας 2-0 (25' Χαρισάκης, 70' Κοτσαμπάς) του Καματερού. Έπαιξαν οι Παπαδούλης, Αλευράς, Χαρισάκης, Πούλιος, Ξυράφης, Γεωργακόπουλος, Μάλικ, Κοτσαμπάς (80' Μπίτσικας), Σπυρόπουλος, Παπαμιχαήλ (75' Πιστόλης), Λεωνίδας (46' Ευριπιώτης).
Σήμερα Κυριακή, η Ελλάδα Ποντίων συνέτριψε στο γήπεδο Ορυζομύλων με 6-1 (3'-22'-70' Δρυμούσης, 50' Λάλα, 58' Χαρ. Σιδηρόπουλος, 64' Τζιάς) τη Νίκη Ρέντη και εξακολουθεί να προηγείται στον Α' όμιλο της Α' κατηγορίας Πειραιά. Έπαιξαν οι Ραγγούσης, Τζιάς (80' Σαββίδης), Τσοπανάς (65' Καρασαβίδης), Γρηγοριάδης, Ι. Σιδηρόπουλος, Λάκο (65' Κοτσάϊασα), Λάλα, Δικαιόπουλος, Γ. Σιδηρόπουλος, Χ. Σιδηρόπουλος, Δρυμούσης.
Αντίθετα, στην ισοπαλία περιορίσθηκε ο Διαγόρας (2-2 με την Αργυρούπολη στο ΔΑΚ) στη Β' κατηγορία, ενώ σπουδαίο βαθμό (1-1) κέρδισε ο Ορφέας σε ουδέτερο γήπεδο με την ισχυρότατη Λαύρα Αργυρούπολης. Τέλος, χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το τοπικό ντέρμπι της Γ' ΕΠΣΑ μεταξύ Κρόνου και Ιεράπολης, με τις δυο αυτές ομάδες μας να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...