Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Κοντά στο θαύμα!

"Μαγική" ήταν η εβδομάδα που πέρασε για τους εκπροσώπους μας στο Europa League, καθώς ΑΕΚ, Άρης αλλά και ΠΑΟΚ, με τα αποτελέσματα που πέτυχαν έχοντας αντιπάλους τη Χάϊντουκ στο Σπλίτ (3-1), την κάτοχο του τρόπαιου Ατλέτικο στη Μαδρίτη (3-2) και τη βελγική Μπρυζ στην Τούμπα (1-1) αντίστοιχα διατηρούν αμείωτες τις ελπίδες τους για την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης.

Πρώτα η Ένωση, που μεταμορφώθηκε στο β' μέρος της αναμέτρησής της σημειώνοντας αλλεπάλληλα τέρματα, για να "τσαλακωθεί" ελαφρώς η εικόνα της στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, όταν οι έως τότε σασρτισμένοι Κροάτες μείωσαν σε 3-1 και απείλησαν για ένα ακόμη γκολ στην εκπνοή. Η νίκη της ΑΕΚ, πρώτη μετά από πολύ καιρό εκτός έδρας σε ευρωπαϊκό αγώνα, σηματοδοτεί την αγωνιστική της ανάκαμψη και τις προσδοκίες της να ξεφύγει από την εγχώρια μιζέρια που την ταλανίζει εδώ και τόσο καιρό.

Μετά ο Άρης, ο οποίος υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Έκτορ Κούπερ βάλθηκε να "τρελάνει" την ποδοσφαιρική Ευρώπη ύστερα απ' τον απίστευτο θρίαμβό του μέσα στη Μαδρίτη και να κρατάει πλέον εκείνος και μόνο την τύχη της πρόκρισης στα πόδια των παικτών του, ενόψει της τελευταίας κρίσιμης αγωνιστικής!

Τέλος ο ΠΑΟΚ, ο μόνος από τους εκπροσώπους μας που εξ' αρχής με βάση τις συνολικές εμφανίσεις του διατηρούσε και τις περισσότερες ελπίδες διάκρισης, να απέχει ένα μόνο βαθμό, που θα διεκδικήσει εκτός έδρας για να πανηγυρίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα να δικαιωθούν και να μας προσφέρουν ακόμα πιο σπουδαίες συγκινήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...