Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

"Kακοποιοί"

Η πρόσφατη δήλωση τού Αλέξη Κούγια ότι "3-4 πρόεδροι ποδοσφαιρικών ομάδων τής Α' κατηγορίας είναι κακοποιοί", είναι το πιο σημαντικό γεγονός τών τελευταίων ημερών, μαζί με τα στημένα παιχνίδια που αποκαλύφθηκαν τις μέρες αυτές. Είναι απολύτως λυπηρό το γεγονός, παράγοντες του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου να αλληλοκατηγορούνται εκτοξεύοντας βαρύτατες αιχμές, με τον συγκεκριμένο πάντως καταγγέλοντα να έχει απωλέσει προ καιρού την όποια αξιοπιστία του, καθότι πλειστάκις ξεπερνά τα συνήθη όρια στις αντιδράσεις του, κάτι που ερπιφέρει προβληματισμό στο μέσο φίλαθλο για τη βαρύτητα των όσων κατά καιρούς εκφράζει, σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους. Από κει και πέρα θεωρούμε απαράδεκτο να δρουν στο χώρο του παραγοντισμού συγκεκριμένα πρόσωπα που βαρύνονται με αξιόποινη συμπεριφορά, τη σδτιγμή που το ποδόσφαιρό μας δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο, αν θυμηθούμε τις αποκαλύψεις της ΟΥΕΦΑ γιααποτελέσματα ομάδων μας που ενδέχεται να εμπλέκονται σε κυκλώματα ύποπτου ή παράνομου στοιχηματισμού, την είδηση για γνωστό ή γνωστούς μάνατζερ που κατηγορούνται ότι "στήνουν" αγώνες και τόσα ακόμη που δεν τιμούν τον ποδοσφαιρικό μας πολιτισμό, αν υπάρχει.
Τέλος, άσχετα με την δικαστική οδό στην οποία επιβάλλεται να καταφεύγει μια συντεταγμένη Πολιτεία όταν αντιλαμβάνεται πως υπάρχουν έστω υπόνοιες παραβατικής συμπεριφοράς, στηλιτεύουμε απερίφραστα την λανθασμένη κατά την άποψή μας "συνήθεια" των αρμοδίων προσώπων των αθλητικών μας αρχών να μη δίνουν άμεσα στη δημοσιότητα τα όποια στοιχεία για τις παραπάνω υποθέσεις έχουν τεθεί υπόψη τους, διότι η τακτική αυτή ενισχύει την καχυποψία των φιλάθλων περί διάθεσης "κουκουλώματος" των παρανομιών.

4 σχόλια:

  1. Σκέψου τι βαρύτητα έχει αυτή η δήλωση όταν προέρχεται από τον ίδιο τον Κούγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα, όμως ποιος μιλάει; Στο σπίτι του "κρεμασμένου" (κάποιου δηλαδή που από 25ετίας τουλάχιστον, αρχικά σαν νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Αιγάλεω του Β. Μητρόπουλου έχει μπλεχθεί με το χώρο και ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει αποχωρήσει αηδιασμένος...) δε μιλάνε για το "σχοινί" της εξυγίανσης. Προσθέτω εδώ τις μεγάλες αντιδράσεις των οπαδών του Πανιωνίου προς τον αποχωρούντα Τσακίρη, όσον αφορά στην πρόθεσή του να μεταβιβάσει τον έλεγχο της ΠΑΕ σε έναν ακόμη αξιοσέβαστο κύριο, το Μάκη Ψωμιάδη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δήλωση τα λέει καλά κι αυτό το ξέρουμε όλοι όσοι έχουμε ασχοληθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την ιστορία να αναφέρω ότι το αρχικό μικρό άρθρο εμπλουτίστηκε από τον Ανώδυνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...