70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Ντροπή σας κύριοι!

Σαββατοκύριακο-παρωδία για το πάλαι ποτέ "κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης". ΜΑΤ στους αγωνιστικούς χώρους, φίλαθλοι απορημένοι αλλά συμπάσχοντες με τους απεργούς του ΠΣΑΚ, πολιτεία αμέτοχη και "κουφή" στα αιτήματα των αθλητών, μεγαλοπαράγοντες που τους ενδιαφέρει μόνο η τσέπη τους, προπονητές αμήχανοι και μπερδεμένοι, μια θλιβερή διελκυστίνδα χωρίς αρχή και τέλος. Ντροπή σας μεγαλόσχημοι κύριοι του ΕΣΑΚΕ, της ΕΟΚ και του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Η ελληνική αθλητική κοινωνία (και όχι μόνο) γυρίζει με την όπισθεν δεκαετίες πίσω, σε καταστάσεις που δεν κολακεύουν κανένα. Ο κατήφορος θα συνεχισθεί, όσο μένουμε ασυγκίνητοι μπροστά σε δίκαιες διεκδικήσεις εργαζομένων, που δεν είναι στην πλειοψηφία τους "σταρ". Μπράβο στο Λάζαρο Παπαδόπουλο για το σθένος και το κουράγιο του να συγκρουσθεί με το κατεστημένο αλλά και να εμπνεύσει τους συναγωνιστές του.

1 σχόλιο:

  1. Aυτό το "κύριοι" στον τίτλο, με τρελαίνει! Κλασικός Νικολαΐδης! Δώσε και ξαναδώσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή