Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Σύννεφα στον ορίζοντα του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ


Με πολλά οργανωτικά προβλήματα φαίνεται ότι συνδυάζεται η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στο μπάσκετ ανδρών της Α1. Ήδη, τα πρώτα μηνύματα για μια "ιδιαίτερη" (προς το χειρότερο φυσικά) χρονιά είναι εμφανή, λόγω του θέματος που προέκυψε από τη χορήγηση πιστοποιητικών ενόψει της συμμετοχής των ομάδων στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στο Μαρούσι συναντάμε την απόλυτη εμπλοκή, καθώς ο ουσιαστικός ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης Βωβός κατηγορεί τους υποψήφιους διαδόχους του για την αποβολή από την Ευρωλίγκα αλλά και τον πιθανό εκτοπισμό του ιστορικού συλλόγου και από την Α1 ο οποίος είναι πλέον ορατός.

Ο νεοφώτιστος Ηρακλής απέτυχε να μετατραπεί εγκαίρως σε ΚΑΕ, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του άνευ αγώνα από το θεσμό του Κυπέλλου (!).

Στον εξίσου δοκιμαζόμενο από οικονομικές εκκρεμότητες Πανελλήνιο είχαμε αναγκαστική αλλαγή προπονητή, αφού στη θέση του Ηλία Ζούρου προσελήφθη ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ανακοίνωση εξάλλου εξέδωσε ο ΠΣΑΚ, στην οποία εκφράζει την απογοήτευσή του από τις δυσάρεστες αυτές εξελίξεις. Το επίσημο όργανο των ελλήνων αθλητών καλαθόσφαιρας δεν παραλείπει μάλιστα να διατυπώσει το (ρητορικό) ερώτημα, σχετικά με το αν υπάρχει νόημα, όπως έχει διαμορφωθεί το τοπίο, να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1. "Μήπως άλλωστε το προηγούμενο πρωτάθλημα τελείωσε ποτέ;", καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...